Fijne feestdagen
2021 was een bijzonder jaar. Net zoals 2022 dat zonder twijfel zal worden.
MB1 in het nieuw
De meiden van MB1 van HC Walcheren zien er weer tiptop uit
Werkgevers vrezen voor uittocht personeel
Deze week meldde het Financieel Dagblad dat werkgevers vrezen voor een uittocht van personeel. De werkloosheid is in tijden niet zo laag geweest als nu. En dit zal alleen maar verder teruglopen. Door de coronacrisis zit er bij veel werkgevers ook minder vet op de botten met als gevolg dat salarisverhogingen niet altijd mogelijk zijn. Of in ieder geval lastiger te realiseren. Functies zijn daarnaast veranderd in de loop van de afgelopen 1,5 jaar. Hybride werken maakt het mogelijk op (veel)...
MB3 heeft nieuwe truien!
Mede dankzij Bright Business Support zijn de meiden van MB3 van Hockeyclub Walcheren voorzien van nieuwe teamtruien. We hopen op een sportief en gezellig seizoen.
De NEN 4400-1 norm stelt eisen aan in Nederland gevestigde bureaus die personeel uitlenen en aan (onder)aannemers van werk. De norm focust op een correcte afdracht van belastingen en sociale premies en het voeren van een volledige en correcte administratie. Doel van de norm is het beperken van het risico voor opdrachtgevers op naheffingen en boetes van de Belastingdienst, de Arbeidsinspectie en andere overheidsinstanties. De Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft Bright Business Support op...
Vacature
Op dit moment zoeken wij een (Sr.) Adviseur Contractmanagement. In deze functie ondersteun je vanuit Bright Business Support diverse van onze klanten bij contractmanagement.
We zijn er bijna
We zijn, dankzij Zichtbaar, gevestigd in Vlissingen nu eindelijk ook goed te vinden vanaf de openbare weg. De raambekleding en vloeren zijn verzorgd door Decorette Lange Jan in Middelburg. Onze meubels zijn geleverd en gemonteerd door BGB te Goes. Nog een paar kleine puntjes op de i en dan zijn we helemaal waar we willen zijn.
We zijn verhuisd
We zijn nog lang niet klaar met inrichten. We missen nog vanalles maar we kunnen in ieder geval al werken.
Nieuw kantoor Bright!
Bright verhuist naar Oostperkweg 19 in Middelburg.