Werkgevers vrezen voor uittocht personeel

Deze week meldde het Financieel Dagblad dat werkgevers vrezen voor een uittocht van personeel. De werkloosheid is in tijden niet zo laag geweest als nu. En dit zal alleen maar verder teruglopen. Door de coronacrisis zit er bij veel werkgevers ook minder vet op de botten met als gevolg dat salarisverhogingen niet altijd mogelijk zijn. Of in ieder geval lastiger te realiseren. Functies zijn daarnaast veranderd in de loop van de afgelopen 1,5 jaar. Hybride werken maakt het mogelijk op (veel) grotere afstand van de standplaats te werken. Goede krachten hebben 
Kortom, een grote uitdaging voor werkgevers. Maar ook zeker kansen. Bijvoorbeeld door in te steken op betere secundaire voorwaarden, de mogelijkheid vanuit huis te werken, in te steken op een verbetering in de bedrijfscultuur en diversiteit.


Bij Bright Business Support zijn we al lang ingeslagen op deze weg en bieden we medewerkers de kans om zelf te kiezen waar ze werken en bijvoorbeeld mee te denken over de toekomst van de organisatie. We staan nooit stil.