Recruitment en detachering

Wij werken binnen de vakgebieden Finance en Control, Risk- en Projectmanagement. Vanuit Bright Professionals bemiddelen we bij het vervullen van (tijdelijke) vacatures. 

Wij bieden u een groot netwerk met mensen waar we vertrouwen in hebben en waarvan we weten dat ze goed bij uw organisatie passen. Dit kunnen mensen zijn voor een vacature of op tijdelijke basis, via detachering of het bemiddelen van ZZP-ers. Ben je juist, als ZZP-er op zoek naar een nieuwe opdracht of als werknemer naar een nieuwe werkkring? Aarzel niet en neem contact met ons op via info@brightbs.nl

Vacatures

(junior) Adviseur Risicomanagement

 

Ben jij onze nieuwe collega (junior) adviseur risicomanagement?

 

Wat ga je doen?

Onze (landelijke) klanten voeren grote infrastructurele projecten uit. Je kunt hierbij denken aan onderhoud aan of aanleg van bruggen, wegen en tunnels. Er zijn risico’s waardoor planning, budget en gewenste kwaliteit niet gehaald kunnen worden. Dit risicomanagement wordt vaak uitbesteed. Hier komen wij om de hoek kijken. 

Als adviseur risicomanagement organiseer en begeleid je risicosessies in samenwerking met het team van experts van de klant. De uitkomsten van de sessies analyseer je met dit team en je vertaalt deze risico’s naar de effecten op de planning, begroting en kwaliteit van de projecten. Je beoordeelt gevraagd en ongevraagd risico’s en beheersmaatregelen en je doet voorstellen tot verbetering. Op deze manier zorgen we er samen met de klant voor dat een project goed afgerond kan worden.

 

Wat bieden wij?

Ons motto is: we moeten er allemaal beter van worden. Zowel wij als bedrijf, de klant maar vooral ook onze medewerkers. We zullen je dus een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden die passen bij je ervaring en de bijdrage die je aan onze organisatie levert. 

Je krijgt veel zelfstandigheid en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen maar ook om anderen te coachen naar een hoger niveau. Daarnaast bieden we je een werkplek op een, modern, nieuw ingericht kantoor, voorzien van alle gemakken in een gezellig, open, professioneel en ambitieus team maar ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. We bieden afwisseling in opdrachten en vinden het prettig als je meedenkt over de koers van ons bedrijf.  

Parttime werken valt onder de mogelijkheden.

  

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt minimaal over een hbo-werk- en -denkniveau (diploma niet vereist, wel een pre) en de interesse en ambitie om je te gaan ontwikkelen binnen het vakgebied. 
  • Kennis van risicomanagement is voor een junior niet noodzakelijk. Wij kunnen je hierin opleiden.

 

 

Heeft bovenstaande je enthousiast gemaakt en zou je meer willen weten? Neem dan contact met ons op.

 


(Sr.)adviseur Contractmanagement

 

Op dit moment zoeken wij voor Bright Business Support een (Sr.) Adviseur Contractmanagement. In deze functie ondersteun je vanuit ons diverse van onze klanten bij contractmanagement. 

 

Een Adviseur Contractmanagement zorgt ervoor dat afspraken met leveranciers duidelijk, transparant en controleerbaar zijn en dat hier actief op wordt gestuurd. Daarnaast zie je toe op de naleving van deze afspraken Dit geldt niet alleen op het moment dat het contract wordt opgesteld, maar gedurende de hele looptijd van de contractuele samenwerking. Het doel van contractmanagement is het borgen van de kwaliteit van dienstverlening aan de organisatie.

 

Als adviseur contractmanagement ben jij verantwoordelijk voor het leveren van een inhoudelijke, brede bijdrage aan contractvoorbereiding, -aanbesteding en -uitvoering. Bij de klant zorg je zowel binnen als buiten de organisatie voor afstemming en verbinding op het vlak van inkoop en contracten. 

 

Wat bieden wij?

Ons motto is: we moeten er allemaal beter van worden. We zullen je dus een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden die passen bij je ervaring en de bijdrage die je aan onze organisatie levert. 

Je krijgt veel zelfstandigheid en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen maar ook om anderen te coachen naar een hoger niveau. Daarnaast bieden we je een werkplek op een, modern, nieuw ingericht kantoor, voorzien van alle gemakken in een gezellig, open, professioneel en ambitieus team maar ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. We bieden afwisseling in opdrachten en vinden het prettig als je meedenkt over de koers van ons bedrijf.  

Parttime werken valt onder de mogelijkheden.

 

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van civiele techniek, bedrijfs- of bestuurskunde.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de praktijk met het uitvoeren van risico gestuurde contractbeheersing binnen grote (infrastructurele) projecten
  • Ondernemerschap. Zien van kansen in de markt en daarop inspelen
  • Flexibiliteit als het gaat om reistijd
  • Oplossingsvaardigheden
  • Coachingsvaardigheden.

  

Heb je interesse of wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op. 

Carrièremogelijkheden

Je bent werkzaam in de vakgebieden Projectbeheersing of Finance en Control en zou best de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken. Wij hebben kennis van wat nodig is om de stap naar zelfstandig ondernemerschap te maken. We willen je hier graag bij helpen. 

 

Je bent starter en zou graag ervaring willen opdoen bij verschillende opdrachtgevers? Werken op projectbasis via Bright geeft je de mogelijkheid deze ervaring op te doen. Via Bright krijg je begeleiding tijdens de uitvoering van je opdracht.

 

Of je zoekt gewoon een andere uitdaging? Wij zoeken graag met je mee. 

 

Interesse om een keer een kop koffie met ons te drinken en van gedachten te wisselen? Neem dan contact met ons op

Voor opdrachtgevers

U heeft mensen nodig. Gedurende een bepaald project, als vervanger van een vaste medewerker wanneer deze met verlof is of door ziekte verhinderd. Of u zoekt juist die ene medewerker die een aanvulling kan zijn op het bestaande team. Ons specialisme ligt in de vakgebieden projectbeheersing en Finance & Control.

Met onze jarenlange recruitmentervaring binnen verschillende sectoren en onze uitgebreide vakkennis en netwerk, weten we waar u naar zoekt en denken we met u mee. 

 

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en tarieven? Dan komen we uiteraard graag langs voor een persoonlijk gesprek. Want zeg nou eerlijk, persoonlijk contact werkt toch het beste.