Risicoanalyse

 

Als ondernemer is uw voornaamste focus het realiseren van uw doelstellingen. Met een risicoanalyse brengen wij met u in beeld welke belangrijkste risico’s dit in de weg (kunnen) staan. Ook ondersteunen wij u in het benoemen van de maatregelen die de risico’s kunnen verminderen of wegnemen. Zo stelt u uw doelen veilig, kunt u aan regelgeving voldoen of aan de wensen van uw opdrachtgever.

 

Onze kracht is kennis van uw branche en snel tot resultaten komen door het proces efficiënt en gestructureerd in te richten en uit te voeren. Wij hanteren hiervoor het Bright Risicoanalyse Stappenplan. Tijdens de intake (stap 1) bespreken wij uw wensen en staan nadrukkelijk stil bij uw specifieke situatie (contextanalyse). Aan de hand van dit gesprek leggen wij binnen 1 dag een plan van aanpak bij u neer. 

 

De producten die wij aanbieden variëren van een totale ontzorging van het risicoanalyseproces tot aan het verzorgen van individuele risicosessies. Wij leveren hier volledig maatwerk en bovendien werken wij niet op uurbasis maar op productbasis wat voor u veel financiële duidelijkheid oplevert.

 

 

Download
Bright Folder Risicoanalyse
bright folder risicoanalyse.pdf
Adobe Acrobat document 2.7 MB

Tijdelijk geven wij u de mogelijkheid gebruik te maken van onze gratis proefsessie. Wij zullen dan een risicoanalyse naar keuze bij u begeleiden. Aan de hand van deze sessie ontvangt u ook een gratis adviesrapport.