Tedros

contact

Ik ben bereikbaar via:

 

e-mail: tedros@brightbs.nl

telefoon: 06-46923822

LinkedIn of ons contactformulier 

 

 

 


"Mijn kracht is een mensgerichte aanpak, waarbij samenwerking en een heldere communicatie centraal staan"

Zoekt u iemand die goed structuur kan aanbrengen in complexe materie en belangen kan samenbrengen, dan ben ik hiervoor de juiste persoon. Na de HEAO Bedrijfseconomie in Vlissingen en een studie bedrijfseconomie in Tilburg ben ik gestart bij KPMG Management Services in Den Haag. Hierna heb ik gewerkt bij DPA consulting en de Rabobank. Interim opdrachten op het gebied van businesscontrol, projectcontrol en projectmanagement zijn de "rode draad" in mijn loopbaan.

 

Als interim-adviseur heb ik o.a. gewerkt voor Rijkswaterstaat, de Rabobank, GDF SUEZ (GTI) , Vroon Shipping, De Rotterdamse Elektrische Tram (RET), ING Investment Management, NIB Capital en Van Ameyde Services. Mijn kracht is een mensgerichte aanpak, waarbij samenwerking en een heldere communicatie centraal staan.

 

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn vrouw en mijn 2 dochters van 12 en 13. Ik bezoek graag musea, ik hou van de gezelligheid van evenementen en ga graag op vakantie met het gezin. In het weekend ben ik vaak te vinden als supporter op het hockeyveld. Met veel plezier ga ik al meer dan 15 jaar bijna iedere dinsdag naar de vaste filmavond met vrienden.