DANIELle

contact

Ik ben bereikbaar via:

 

e-mail: danielle@brightbs.nl

telefoon: 06-63797617 

LinkedIn of ons contactformulier 

 


"Ik denk niet te snel in oplossingen maar breng de behoefte in kaart en kijk wat er al aanwezig is om in die behoefte te voorzien."

Mijn naam is Danielle. Na mijn studie Personeel en Arbeid ben ik in de recruitmentwereld gestart. Ik heb bij verschillende grote organisaties als Vedior, PwC, Yacht en Delta de werving en selectie voor mijn rekening genomen. 

 

Sinds 2010 verzorg ik trainingen en projecten op het gebied van social media en kwetsbaardere groepen als verstandelijk gehandicapten en senioren. Het is mooi om te zien hoe je met veel geduld en een open houding mensen wegwijs kunt maken op het internet. Wat voor veel mensen vanzelfsprekend is, is dat voor een een hele grote groep nog vaak niet. 

 

In de afgelopen jaren heb ik mezelf opnieuw ontdekt, gezien waar ik plezier uit haal en waar ik goed in ben. Dat is luisteren en de vraag achter de mens en/of de organisatie achterhalen. Niet te snel in nieuwe oplossingen denken maar de behoefte in kaart brengen en kijken wat er al aanwezig is om in die behoefte te voorzien. Maatwerk leveren, altijd op die persoon of dat bedrijf gesneden en altijd met volle aandacht en oprechte interesse. Dat is waar ik goed in ben. 

 

Naast mijn werk en gezin zet ik mijn spierballen graag flink aan het werk tijdens het sloeproeien en sla ik wekelijks een balletje op het hockeyveld. Ik kook (en eet) graag en bezoek concerten met een vaste club vrienden.