over ons en ons bedrijf

 

Bright Business Support bestaat uit Tedros en Danielle . Wij ondersteunen organisaties in de beheersing van projecten, de implementatie en uitvoering van risicomanagement. Wij kunnen u helpen bij het invullen van permanente en tijdelijke vacatures binnen de vakgebieden Finance en Control, Risk- en Projectmanagement.  Dankzij ons uitgebreide netwerk, ervaring en opgedane vakkennis zijn wij een volwaardige partner in het vinden van de juiste mensen voor uw organisatie.

 

Dit alles doen wij op de 'Bright' manier: Complexe zaken helder en duidelijk maken in begrijpelijke taal. 

 

 

Danielle

Mijn eerste werkzame jaren heb ik gewerkt als recruiter bij toonaangevende organisaties. Sinds 2009 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag. Maatwerk leveren, altijd op die persoon of dat bedrijf gesneden en altijd met volle aandacht en oprechte interesse. Dat is waar ik goed in ben.

 

 

Tedros

Zoekt u iemand die goed structuur kan aanbrengen in complexe materie en belangen kan samenbrengen, dan ben ik hiervoor de juiste persoon. Interim opdrachten op het gebied van businesscontrol, projectcontrol en projectmanagement zijn de "rode draad" in mijn loopbaan.